måndag 20 september 2010

Politiken står mej upp i halsen!

Herrejösses vilket liv om det här förbannade valet!

Väldigt lätt för många att sitta hemma i stugorna o klaga på att SD nu e inne i riksdagen. Sluta idiotförklara människor som röstat på SD o klaga istället på de andra partierna som knappt vågar ta i invandringspolitiken. Hade de andra partierna vågat ta upp frågan på allvar, så hade de inte behövt gå så långt att väldigt många protest röstat på SD för att folk ska inse att invandringen e ett problem i Sverige som vi bör ta tag i. För de e precis så de e! Folk protest röstar för att de andra partierna ska få upp ögonen. De betyder INTE att man står för all deras politik. Jag vill inte heller ha SD i riksdagen, verkligen inte!
Men inget annat parti vågar ju ta upp frågan, för då blir man kallad rasist..
När Björklund ex. talar om att man skall kunna se varandras ansikte i skolan hugger media som reptiler och påstår att han är just främlingsfientlig. Hur skall integationsfrågorna lösas om vi inte kan ha en öppen debatt?

Just därför sitter SD där de sitter nu!

Men att folk blir kallade för rasister för att man värnar om Sverige! Vart faan e vi påväg?
Folk värnar om sitt land, vill ta hand om de på bästa sätt, vill behålla Sverige som de e. Gör de dom till rasister! Jag e stolt Svensk o vill sjunga nationalsången när min dotter har skolavslutning. Vill ni kalla mej rasist för de, do it!
Till o med Reinfeldt sa att de misslyckats med invandringsfrågan, o att dom ska ta tag i den. De e ju bra att han kommer på de nu o säger de till Svenska folket, när SD redan har en fot inne.
De hade inte behövt o gå såhär långt!
Om vi ska skylla på några, så e det de andra partierna. SD hade inte behövt ha den positionen de har nu.
Förbannat lätt att vara efterkloka när skadan redan e skedd..

Alla har rätt till sin åsikt. Men behöver inte tycka om den, man behöver inte hålla med, man behöver inte acceptera den. Men DIN röst e lika viktig som vilken annans som helst.
Gillar man inte demokrati kanske de e dags att byta land.

Ha en bra dag, nu beger jag mej snart mot gymmet :)
Kram
/J

2 kommentarer:

  1. kan inte annat än att hålla med dig johanna.. trött på människors tjat om detta redan och det har inte ens gått ett dygn!

    SvaraRadera
  2. Håller med dej fullständigt! Hade nått parti vågat ta upp invandringfrågan hade sd aldrig ens behövt komma in i riksdagen. Folk har som du skriver säkert proteströstat på dom. Tycker det är piss att sd kommit in i riksdagen men partierna har sig själva att skylla. Är så jävla trött på allt tjöt om valet nu, tillbax med Linda Rosing på Aftonbladets löpsedlar nu i stället ;D / Kajsa

    SvaraRadera