söndag 24 april 2011

i found it


Kan meddela att jag hittat Utmanings motivationen igen. De kan vara för stunden, men den finns där o jag e laddad för morgonens träning. Träningen har ju iofs inte varit problemet. Bara maten.. Men nu jäklar!
Skam den som ger sej!
Fick världens bästa pepp sms förut, av världens bästa Linda.

"God förmiddag bämby! Läste din blogg och kände att det sitter fint med ett pepp sms!;) Du gick med i Utmaningen för att du visste att det inte skulle bli lätt & för att du är envis och aldrig ger upp! Så det kommer du inte att göra nu heller! Slå på en boxningssäck på gymmet o få ut hatet mot sockret;) (samtidigt tränas dina armar) & se framemot vad du ska unna dig när NÄR utmaningen är slut! Va nöjd du är då, och grillbiten, potatissalladen och den feta såsen har aldrig smakat så bra! :D
Du är en inspirationskälla för mig! Så bit ihop och med lite jäklar anamma kommer det att gå! :D Hejaheja. Ha en strålande söndag <3"

Tack igen Linda. Du e helt fantastisk! <3

Nu e jag o Troodil nerbäddade i soffan. Vi har varit o hyrt film som vi snart ska kika på. Handlade även ananas o granatäpple. Så ser fram emot morgondagens mellis. Kesella o god frukt. Mmmm :)

I miss you..
Kram
/J

1 kommentar:

  1. ÅÅ va söt du är som skriver det där <3
    Det är du värd!
    Hejar på järnet härifrån & tänker på dej varje dag!

    SvaraRadera